Story

Yallow sin reise, eller ekspedisjon som vi sier, startet i 2020. Bak Yallow står erfarne designere, ingeniører og rådgivere med flere prisvinnende design og produkter i porteføljen. Vi er en del av Vinngroup og tror på det å være «best in class» på sitt fagfelt og det å dyrke sterke partnerskap.  Derfor jobber vi tett med våre søsterselskaper i Vinngroup. Yallow har kontor midt i Oslo.

Navnet Yallow er inspirert av Rosalyn Yalow, en amerikansk medisinsk fysiker som 1977 mottok Nobelprisen i kategorien ‘fysiologi eller medisin’ for å ha utviklet en metode for å bestemme kroppens produksjon av hormoner. Hun var den andre kvinnen gjennom tidene å motta prisen i denne kategorien etter en annen inspirerende kvinne – Gerty Cori.

New truths become evident when new tools become available

– Rosalyn Yalow

Vi digger Rosalyn Yalow. Ikke bare fordi hun var en power woman, med et kult navn, og helt rå på faget sitt, men hun gikk også opp nye stier og var på mange måter en pionér. Rosalyn var en groundbreaker!

Er du en utforsker? En groundbreaker? Faglig svært dyktig og lyst å være med på å skape nye innovative løsninger og fremtidens produkter og tjenester. Og som selvsagt deler vårt ganske enkle men meningsfulle why – For better lifes!

Gi oss en lyd!