Kultur

Vi er en nysgjerrig, engasjert og dedikert gjeng som med stort hjerte, pasjon og profesjonalisme ønsker å skape nye innovative produkter og tjenester sammen med våre kunder. Visjonen vår er – Innovate better life!

Yallow er et nisjet designbyrå som fokuserer kun på produktutvikling og design innenfor Life Science og helseteknologi. For oss gir dette en dypere mening å designe og utvikle produkter som gjør en forskjell for folk, liv og hverdag. Det føles godt å gå på jobb når man vet det er meningsfullt.

For å utvikle grensesprengende produkter og tjenester må vi utfordre. Ikke bare oss selv og måten vi tenker på, men også våre kunder. Hver dag skal vi utfordre oss selv og våre kunder for å, ikke bare kunne utvikle fremtidens produkter og tjenester for et bedre liv, men også oss selv og de vi har med på ekspedisjonen vår.

Innovate better life

Vi tror på ærlighet, åpenhet, likestilling og inkludering. Skal vi kunne utvikle fremtidens produkter for en global verden må dette gjenspeiles i hvem vi er og i kulturen vår.

I Yallow ønsker vi å bli oppfattet som svært hyggelige og positive mennesker. Vi har masse energi, gir bånn gass og har alltid fokus på våre kunder. Vi skal være kreative og svært profesjonelle. Det handler om energi og leveranse. Vi skal oppleves som raske, fleksible, responsive og vi skal alltid være godt forberedt.  Commited. Creative. Control.

I Yallow støtter vi hverandre og spiller hverandre gode. Vi liker å inspirere hverandre og dele ting vi synes fungerer godt og som utvikler oss og som tar oss i riktig retning, men vi er også ærlige på ting vi må bli bedre på. Vi har en uttalt ønske om å søke kontinuerlig utvikling og forbedring i alt vi gjør.

Vi tror ikke på hierarki og rigide strukturer. Hos oss har våre ansatte frihet og ansvar at selv påvirke og styre dagsorden og utviklingen av Yallow. Vår styrke og største tilgang er selvsagt våre ansatte. I Yallow er alle ansatte unike med ulike perspektiv og det skaper de beste forutsetninger for å bygge en sterk kultur og lykkes på ekspedisjonen vår.

Let’s innovate better life

Creative.
Committed.
Control.